Instruktörer – R

logo-instruktor2

line

Roope Roineroope_roine
Instruktör
Maskuvagen 8 A 9
Helsingfors 00280
Finland
Havspaddlings- och bergsvandringsguide.
Driver friluftsföretaget Moln – du kan läsa mer om Roope och Moln här.

line

Carl Johan Rydhcarljohanrydh2
Instruktör
Kalmar
Kalmar län

line

Hans Rynnel
Instruktör/Examinator
Surbrunnsgatan 39 A bv/ög
11348 Stockholm
Stockholms län
08-6609771
0706-60 97 71
hans.rynnel[at]instruktorslicens.se

Humanistisk all round frilufsare som paddlat havskajak sedan 1989. Verksam som havskajakinstruktör i Brunnsvikens kanotklubb i Stockholm sedan 1999. Frilansande instruktör sedan några år tillbaka. Brinner för instruktion, pedagogik och lärande processser. Har ett förflutet som sjöscout, skogmulleledare, skridskoledare och barnskidlärare. Föreläser för övrigt gärna inom områdena marknadsföring, strategi, konsumentbeteende och design.

line

Andi Röderandiroder2
Instruktör/Examinator
Kyrkeby 190
44274 Harestad
Västra Götalands län
Tel. 0303-220086
epost andi.roder[at]instruktorslicens.se

Jag är uppväxt i närheten av Berlin i Tyskland, d.v.s. ganska så långt från havet. Första kontakten med kajakvärlden var en kajakbyggskurs i Danmark som ett kul sommarlov där jag och min kompis sedan paddlade våra nybyggda farkoster i grönlandsstil hela vägen hem till Berlin. Detta var rivstarten till ett brinnande allmännt friluftsinteresse som ledde till en utbldning til vägledare i naturligt frluftsliv på sjöviks Fhs. La genom detta mittt läraryrke bakom mig och blev frilansande vägledare, både som turledare och byggskursledare (tipi, kajak, canadensare m.m).
Har sedan flytten till Bohuslän lagt det mesta krutet på havspaddling och paddlar fortfarande trogen traditionella arktiska farkost. Håller i både paddlings- och byggskurser för Grönlandskajaker och baidarkor. Det som interesserar mig mest är enkelheten i utrustningen, så direkt naturkontakt som möjligt och ett ekologiskt tänkande.
Motto: Bygg inget som du kan hitta. Och köp inget som du kan bygga. Då har du råd och aldrig tråkigt.

line

Tillbaka till Instruktörer