Ny hemsida

nil_21
Vintern går fort, snart är det dags igen..

Just nu jobbar vi med att sätta upp en ny hemsida för NIL. Det gör att det tidvis kan se lite rörigt ut ett tag framöver, men efter helgerna hoppas vi att allt ska vara på plats och fungera ordentligt igen. Eftersom vi har gått över till WP som har php som skriftspråk så fungerar tyvärr inte gamla länkar längre – se gärna över dina kontakter.
Och hittar du något som verkar fel, eller vill du kanske uppdatera din instruktörsprofil, vore jag tacksam för ett mail till: ulf[at]johanssonform.com

5 kommentarer till “Ny hemsida

 1. patric

  Snyggt jobbat Ulf!!

  Efter lite småsurf hittade jag följande otroligt spännande formulering: ”Föreningen har bildats i samförstånd med SKF, och innebär inget avståndstagande från endera parten.” Nästan i klass med den klassiska ”vi är överens om att vi inte är överens”. 🙂 Oavsett vad ovanstående egentligen innebär så hoppas jag såklart att ni/NIL får en lysande framtid.
  Så blir det säkert!

  Tjingeling,
  Patric

 2. NIL Inläggsförfattare

  Erik; Tänkte att det kanske skulle funka, även om det nog är mer kokatatgult än sjöstedtorange..

  Patric; Texterna är inte riktigt min avdelning, jag är mest satt på att polera ytan. Men min personliga åsikt i ämnet är nog tyvärr ungefär också så, om SKF alltså. Men för NIL kommer det absolut gå bra..

  / Ulf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *